Despre noi

       AMURG este o companie funerară românescă cu capital 100 % românesc. Avem o experiență de peste 20 ani în domeniul funerar cu investiții majore în industria funerară. Suntem proprietarii unui cimitir particular în România, construit în anul 2008 pe o suprafață de 30.000 mp și fondatorii Asociației Cremaționiste AMURG recunoscută internațional din 2010. Totodată în anul 2014 am înființat Casa funerară AMURG, singura casă funerară online din România.

        Cimitirul particular Sf. Gheorghe vine în întâmpinarea persoanelor greu încercate cu o varietate de servicii funerare complete. Punem la dispoziția clienților noștri locuri de veci în pământ, cripte din beton și columbare pentru urnele funerare. Toate produsele și serviciile noastre poartă garanția calității și răspund cerințelor pieței.

            Una dintre marile probleme cu care se confruntă societatea românească în prezent este criza locurilor de veci. În acest scop, am fondat în septembrie 2009 Asociația Cremaționistă AMURG, cea care susține incinerarea la nivel național și militează pentru dreptul oamenilor în alegerea incinerării. În fiecare an, la Alba Iulia, Președintele Asociației Cremaționiste AMURG, Marius Rotar, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează Conferinţa Internaţională „Dying and Death in 18th-21st Century Europe” (Moarte şi murire în secolele XVIII-XXI în Europa).

                  Casa Funerară AMURG este unica structură din industria funerară românească care GARANTEAZĂ, prin contractul funerar din timpul vieţii, că dorinţa oricărei persoane de a fi incinerată va deveni realitate. Societatea noastră propune o alternativă la ceea ce se numeşte pregătirea pentru moarte, oferind o practică modernă, raţională, estetică și avantajoasă din punct de vedere economic pentru toți cei ce o aleg.

                      Protecție AMURG este un abonament lunar ce  oferă protecție funerară pe perioada achitată de titular. În cazul unui deces, serviciul funerar de incinerare umană este acoperit în totalitate de către compania noastră!

                    Repatrieri AMURG rezolvă toate problemele legate de repatrierea persoanelor decedate și dispune de cea mai mare rețea funerară specializata în repatrieri din Europa.

Aceștia suntem NOI … fondatorii Fundației AMURG!